Texture city export problem

View previous topic View next topic Go down

Re: Texture city export problem

Post  Admin on Sun Apr 28, 2013 5:45 pm

It's just a problem with 3D Rad. You will need to make your model simpler, or make all the faces 3D(No flat planes), and try to make sure there are no holes open in your model.
avatar
Admin
Admin

Posts : 35
Join date : 2012-02-05

View user profile http://3d-rad.mutluforums.com

Back to top Go down

Texture city export problem

Post  Basilic Apps on Sun Apr 28, 2013 10:20 am

I tried your solution but now, it looks like that:


And it doesn't work without reverse face with another rigidbody because there are roads on the main model and there isn't the same "level" (up, down roads)...

Is it normal ?

Basilic Apps

Basilic Apps

Posts : 3
Join date : 2013-04-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Texture city export problem

Post  Admin on Sat Apr 27, 2013 11:41 am

Try pressing CTRL+A, then right click on your model and choose Reverse faces and export it again. Reverse the faces again, and export a skinmesh to put on top of the rigidbody. If it still doesn't work, then try exporting another static rigidbody without reversing the faces, and put it right over the other rigidbody. Then put a Skinmesh over both of them.
avatar
Admin
Admin

Posts : 35
Join date : 2012-02-05

View user profile http://3d-rad.mutluforums.com

Back to top Go down

Problem

Post  Basilic Apps on Fri Apr 26, 2013 9:19 pm

The problem is here:
When i export the model (last post, image 1), it says the model was been exported to rigidbody data.
But when i load it in 3drad with the object rigidbody and i select the model, it not looks like sketchup's model (last post, image 2).
They are not all the city but just the buildings (not exactly same) and there are no roads... it's the problem.

For your question, Basilic Apps it's my nickname on this forum and also my editor name.
Thanks you to your try to help me.

Sorry, for my english, i try to translate it himself (i'm french)

Basilic Apps

Basilic Apps

Posts : 3
Join date : 2013-04-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Texture city export problem

Post  Admin on Fri Apr 26, 2013 8:17 pm

Could you try and re post the images? They won't show up for me. If you can't, then could you give me a description of the problem you are having?

Are the links for your pictures or the website down?
avatar
Admin
Admin

Posts : 35
Join date : 2012-02-05

View user profile http://3d-rad.mutluforums.com

Back to top Go down

Texture city export problem

Post  Basilic Apps on Thu Apr 25, 2013 3:09 pm

Hello everyone,

I have a problem when i export a city model with google sketchup.
At the begin, the model for static rigidbody looks like that: (in sketchup)


And after, in 3d rad, in static rigidbody mode, it looks like that: (in 3drad)


Someone, maybe know why ?
I think it's because of the numbers of geometry objects...
I can't continue my game and it's one of the last things before upload it.

Thanks a lot to people who can help me or try, to help me...

Basilic Apps,

Basilic Apps

Posts : 3
Join date : 2013-04-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Texture city export problem

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum